Logo Assessoria Costa Escudero En què podem ajudar-lo? 93 870 97 12 Faci la seva consulta online Logo Ade Assessorament Serveis 93 879 49 59

ELS NOSTRES
VALORS

GECO Assessoria és una firma d'assessorament orientada a satisfer les necessitats de la petita i mitjana empresa en un àmbit tan complex i canviant com és el món econòmic i empresarial actual.

QUALITAT
Comptar amb professionals de qualitat és l'aspiració de qualsevol col·lectiu professional i en la nostra empresa és un objectiu permanent. Creiem que una formació contínua i l'experiència és la millor forma d'oferir la qualitat que el client busca en nosaltres.
CONFIANÇA
L'assessorament que donem en les diferents modalitats està concebuda per a proporcionar als clients una assistència estable i duradora en el temps i la seva eficàcia és més gran com més estreta és la relació que s'estableix.
ESPECIALITZACIÓ
Assumim que els nostres clients aspirin a rebre un assessorament especialitzat, amb visió de la seva problemàtica específica i sector d'activitat en el que operen. El treball en equip, el coneixement de l'activitat dels nostres clients i la capacitat d'anticipació són claus en aquest assessorament especialitzat.
ASSESSORAMENT PERSONALITZAT
La complexitat dels problemes, l'entorn econòmic i l'àmbit temporal en el que es desenvolupen els esdeveniments fan que cada client sigui diferent. Els temes els tractem de forma individualitzada i personalitzada tenint en compte les seves característiques i circumstàncies específiques.
INDEPENDÈNCIA I ÈTICA
També considerem que la independència de criteri, de funcionament i de gestió ens permet garantir el millor servei als clients. En cada cas, assessorem als clients en funció de les seves necessitats concretes amb total respecte del codi deontològic de la professió.
NOVES TECNOLOGIES
El desenvolupament que ha experimentat la tècnica ofimàtica i de gestió del coneixement ofereix la possibilitat de millorar substancialment les eines tradicionals de gestió i de complementar el treball intel·lectual de l'advocat. El Despatx ha apostat decididament per la incorporació de les tecnologies més avançades i facilita als professionals l'accés a recursos informàtics i multimèdia d'última generació que els permet agilitzar i incrementar l'eficiència de les seves accions i intervencions. Treballem amb software en constant evolució i actualitzacions davant els constants canvis legals i normatius.
PRIVACITAT I CONFIDENCIALITAT
Garantim la privacitat dels coneixements i informació confidencial que coneixem en el desenvolupament de les nostres tasques.
Conegui el nostre equip Grup de treball de l'assessoria