Logo Assessoria Costa Escudero En què podem ajudar-lo? 93 870 97 12 Faci la seva consulta online Logo Ade Assessorament Serveis 93 879 49 59

PRESENTACIÓ
DEL DESPATX

GECO Assessoria és una firma d'assessorament orientada a satisfer les necessitats de la petita i mitjana empresa en un àmbit tan complex i canviant com és el món econòmic i empresarial actual.

SERVEIS QUE US OFERIM
Els serveis que ofereix en les diferents àrees està concebut per a proveir als clients un tracte personalitzat, dinàmic i experimentat, proporcionant solucions efectives als problemes de les empreses i empresaris en els camps comptables, fiscals, jurídic, laboral, econòmic i financer.

El despatx neix a l'any 1.980 amb la posada en comú dels coneixements i habilitats dels seus tres socis fundadors i la voluntat de posar en comú llurs experiències professionals en el camp de l'assessorament empresarial.

D'ençà d`aquella època, les obligacions de les empreses i empresaris ha anat creixent de forma gradual i significativa. L'experiència adquirida al llarg de tots aquests anys i el nostre equip humà actual fan que GECO tingui la dimensió adequada per a respondre a les necessitats i als continus reptes de la petita i mitjana empresa.

Serveis que ofereix la gestoria
OFICINES
Actualment disposem d'unes instal·lacions de 450 m2 al centre de Granollers i d'una plantilla de 18 professionals, entre advocats, graduats socials i economistes que, des d'una perspectiva multi-disciplinar, aborden els problemes empresarials amb una visió global.
EVOLUCIÓ
L'evolució creixent de la nostra activitat no ha repercutit en l'estil d'entendre la nostra professió, que es basa en la proximitat al client, en una sòlida i continuada formació professional i en la identificació de l'equip humà en aquest projecte. El nostre objectiu és portar a la pràctica aquests valors, assegurant als nostres clients un assessorament global, adaptat a la legalitat vigent i en el moment idoni per tal de poder assegurar l'excel·lència en els resultats.

Aquest trets avalen l'encert de la nostra política empresarial i són el signe distintiu del nostre despatx i faciliten la comunicació i la comprensió dels problemes del client i en possibilita la seva fidelització.

Evolució empresarial de l'assessoria
Jurídicament, el despatx actua a través de dues societats mercantils:

Coneix-nos

Logo Assessoria empresarial GECO Ade Logo Assessoria legal GECO Ade

Atenció al client