Nous serveis d’assessorament jurídic internacional

noticia EL 9 NOU dia 2 de maig de 2014ADE Assessorament i Serveis,S.L. que juntament amb Costa Escudero Prat,S.L. formen GECO Assessoria, ha signat un conveni de col·laboració amb el Bufete Ignacio Fernández Abogados Asociados,S.L.U. amb oficines a Barcelona, Madrid i Màlaga, amb la finalitat d’ampliar la seva gama de serveis amb l’assessorament jurídic internacional en els àmbits mercantil, fiscal, processal, laboral, penal econòmic i l’assessorament en la gestió d’inversions a l’estranger.

D’aquesta manera, es vol donar assessorament especialitzat a totes aquelles empreses o empresaris que ja estiguin exportant o que es plantegin la internacionalització de la seva activitat o de les seves inversions.

El Bufete Ignacio Fernández Abogados Asociados ,S.L.U. és un despatx amb una experiència en l’àrea de l’assessorament legal d’empreses tant a nivell nacional com internacional de més de 35 anys i compta amb una xarxa pròpia de despatxos associats a nivell internacional com per exemple a Miami, Buenos Aires ,Mèxic DF, Pekín, Dubai, Casablanca, Moscou i a nombroses capitals europees.

Adjuntem una circular informativa, un dossier del nostre col·laborador i còpia de la notícia publicada a El 9 nou el passat divendres dia 2 de maig.

Esperem que aquest nou servei pugui ser del seu interès, per qualsevol dubte o consulta posi’s en contacte amb nosaltres,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *