Assessorament en la gestió de Recursos Humans i formació

Us volem donar a conèixer la posada en marxa d’un nou servei d’assessorament per als nostres clients, amb la creació d’una nova secció dins del departament laboral de GECO Assessoria, que s’encarregarà de la gestió de Recursos Humans i formació.

La responsable d’aquest nou servei serà la Sra. Carme Rosa (c.rosa@geco-ade.com) , amb la col·laboració de la resta del departament laboral. Oferirem tota la professionalitat i l’experiència de més de 15 anys en la gestió integral dels recursos humans de les empreses i empresaris, posant en comú la visió, missió i la cultura empresarial amb les persones.

SERVEIS QUE US PODEM OFERIR

Selecció de personal

Captació dels millors candidats per cada organització, persones capaces d’atendre el present, però també interessades en dissenyar i treballar en el futur.
Selecció de personal per competències. Assegurem l’objectivitat i professionalitat de la selecció, amb la finalitat d’optimitzar al màxim l’adaptació de la persona seleccionada al seu lloc de treball.

Formació

Gestionem la bonificació de les seves accions formatives a través dels ajuts de la “Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo” (FTFE), que poden cobrir fins al 100% de la formació.
Càlcul del crèdit anual de la formació i bonificació a través de la FTFE.

Detectem les necessitats i obtenció d’eficàcia en la formació.

Gestió de l’autoformació amb formadors de la pròpia empresa o formadors externs “in company”.

QUÈ ENS DIFERÈNCIA

La majoria dels nostres clients treballen amb nosaltres d’ una forma multi disciplinar, ja que ens dediquem a l’assessorament comptable-fiscal i jurídic en les àrees laboral, civil i mercantil des de l’any 1980, oferint els nostres serveis tant a empreses multinacionals, com a la petita i mitjana empresa en entorns dinàmics de diferents sectors.

Això ens facilita tenir un molt bon coneixement de la cultura organitzativa, missió i objectius empresarials dels nostres clients i de l’estil de lideratge, i ens permet actuar de forma pro activa en la millora de les seves relacions amb les persones que conformen la seva organització i de les seves necessitats formatives, dotant a les empreses d’un recurs molt valuós com és la gestió de les persones.

Esperem que en breu, puguin gaudir d’aquest nou servei del nostre despatx.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *