Logo Assessoria Costa Escudero En què podem ajudar-lo? 93 870 97 12 Faci la seva consulta online Logo Ade Assessorament Serveis 93 879 49 59

QUÈ US PODEM OFERIR?

GECO Ade ofereix Assessorament a petites i mitjanes empreses Assessorament fiscal i tributari

GECO Assessoria és una firma d'assessorament orientada a satisfer les necessitats de la petita i mitjana empresa en un àmbit tan complex i canviant com és el món econòmic i empresarial actual.

SERVEI INTEGRAL
GECO té l'objectiu de donar un servei integral d'assessorament, basat en el domini de totes les matèries i en una millora contínua del servei.
RENDIBILITAT DEL SERVEI
Els avantatges dels nostres serveis són, quantitativa i qualitativament, superiors al seu cost. Disposar de la informació adient per a la presa de decisions o la planificació dels aspectes fiscals de l'empresa i del propi empresari, dins de la més estricta legalitat, que permeten aconseguir importants estalvis, són exponents d'aquesta rendibilitat.
EQUIP DE PROFESSIONALS SERIOSOS AMB UNA GRAN EXPERIÈNCIA
Posem al seu abast la possibilitat d'iniciar dins de la seva empresa les noves tècniques de gestió, les eines informàtiques d'avantguarda i accedir al coneixement de les noves tendències que poden afectar al seu negoci. Tot un equip format per diferents professionals, economistes, advocats, graduats socials, diplomats en ciències empresarials en continua formació, estan a la seva disposició.
APLICACIÓ DE METODOLOGIES FLEXIBLES I ADAPTABLES A CADA NECESSITAT CONCRETA
La utilització de metodologies standard, de vegades, poden no ser prou eficients i ocasionar a l'empresa més perjudicis que beneficis. És important saber-les adaptar a l'empresa i no que l'empresa s'adapti a la metodologia. No hi ha cap empresa igual, totes tenen característiques comunes, però també en tenen de diferenciadores. Per tant és necessari, en cada cas, confeccionar un "vestit a mida".
RELACIÓ PERSONALITZADA I PERMANENT
Entenem que la mútua confiança és essencial en qualsevol relació d'assessorament. L'empresari ha de comptar amb el recolzament del seu assessor en el moment en que sorgeixi la necessitat i, a més, el seu assessor ha de ser una persona concreta a la que pugui dirigir-se en qualsevol moment perquè el coneix i coneix els seus problemes.
INFORMACIÓ ACTUALITZADA DE LA SITUACIÓ ECONÒMICO-LEGAL QUE ENS ENVOLTA
La regulació de l'activitat econòmica des d'una perspectiva econòmico-legal és cada cop més rellevant i complexa. Aquesta realitat obliga als agents econòmics a conèixer la forma d'actuar dins de l'entorn en el qual es mouen ( legislació, normatives comptables, fiscals, laborals i particularitats específiques) i a avaluar el possible efecte d'aquest entorn en l'activitat de l'empresa.
Conegui el nostre equip Grup de treball de l'assessoria